Termeni și condiții

 

Vizitarea si utilizarea site-ului https://raletudor.com  se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul site-ului si/sau utilizarea oricarei functionalitati a paginii https://raletudor.com reprezinta acordul si asumarea dvs. de a respecta in integralitate Termenii si

Conditiile.

Website-ul raletudor.com este detinut SE-NTORC INZECIT SRL cu sediul social in București, sector 1, Șoseaua București-Ploiești, nr. 73-81, Victoria Park, Cam. 8, bloc C4, etaj 4, 013685 avand codul unic de inregistrare (CUI) 46872873, inscrisa la registrul comertului sub numarul J40/18658/21.09.2022, societate denumita in continuare raletudor.com.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ale site-ului (astfel cum este definita mai jos) de catre persoanele care acceseaza acest site (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”).

Materialele si informatiile prezentate pe acest site sunt concepute avand in vedere situatii standard. Din acest motiv, inainte de a le aplica la situatia dvs. particulara orice informatii puse la dispozitie de raletudor.com , este necesar sa cereti parerea unui specialist relevant activitatii dumneavoastra.

Prin urmare, raletudor.com nu este raspunzator in nicio masura, pentru niciun prejudiciu, de orice natura ar fi acesta, legat de sau rezultat din folosirea articolelor, materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin site, respectiv cuprinse in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de raletudor.com , direct sau indirect, indiferent de mijloc, digital sau fizic.

raletudor.com este un site care ofera cursuri audio-vizuale de afaceri si acces platit la o comunitate selecta.

raletudor.com are dreptul de a determina proiectarea, continutul, functionalitatea, disponibilitatea si oportunitatea existentului site, precum si de a alege membrii comunitatii.

raletudor.com va depune toate eforturile necesare pentru a pune la dispozitia utilizatorului materiale calitative, actuale si relevante domeniului care face obiectul cursului, fara a avea insa o obligatie fata de rezultatele finale ale utilizatorului.

raletudor.com isi rezerva dreptul de a sterge de pe site orice materialele care nu mai prezinta interes pentru public, care necesita o actualizare sau pe careraletudor.com le considera neoportune sau nepotrivite.

Inaintea stergerii integrale a unui curs,raletudor.com  va comunica celor inregistrati la respectivul curs acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email si va oferi o perioada de gratie de minim 30 de zile de la prima comunicare si pana la eliminarea continutului in cauza. La expirarea termenului mentionat, materialul de curs va fi sters/eliminat, site nefiind obligata sa-l re-posteze sau sa-l furnizeze, din nou, pentru acces.

Atunci cand considera oportun,raletudor.com isi rezerva dreptul de a inlocui sau actualiza materialele incarcate pe site, care pot fi sau nu parte intr-un curs.

Definitii

Continutul inseamna orice articole, imagini foto si/sau video, denumiri, discutii pe forum si orice alte date disponibile pe sau prin site respectiv continute si newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de site.

Utilizator inseamna orice persoana care acceseaza site-ul si/sau utilizeaza in orice mod materialele, informatiile sau orice alte date disponibile pe sau prin site, respectiv continute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de site.

Cont sectiunea din site creata ca urmare a inregistrarii unui utilizator (prin nume de utilizator, parola si alte date solicitate la momentul inrolarii), care contine informatii despre utilizator si ii permite acestuia inrolarea la cursuri.

Produsul 

Orice material cu continut digital, inclusiv, dar nefiind limitat la: E-books, continut video, audio-video, audio, foto, continut digital scris sau instructiuni de utilizare a oricaror astfel de produse.

Contul Dumneavoastra

Pentru a putea avea acces la serviciile si produsele contra-cost oferite de catre raletudor.com prin intermediul site-ului, este necesar sa va creati un cont personal pe site. In acest scop, va rugam sa parcurgeti in mod adecvat pasii necesari in vederea crearii Contului.

La inregistrarea Contului pe site si, ulterior, pe toata durata de existenta a contului respectiv, aveti urmatoarele obligatii:

 1. Sa furnizati date si documente adevarate, exacte si complete, conform formularului de inregistrare pus la dispozitie de site;
 2. Sa mentineti si, dupa caz, sa actualizati atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare precum si orice alte date furnizate catre raletudor.com  astfel incat sa fie in permanenta adevarate, exacte si complete. Puteti sa va actualizati orice informatie direct din contul dumneavostra de utilizator al site-ului.
 3. Sa furnizati la solicitarea raletudor.com orice informatii necesare in legatura cu utilizarea site-ului. In cazul furnizarii unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, raletudor.com are dreptul sa suspende contul dumneavoastra. Suspendare Contului se va face cu o notificare prealabila transmisa utilizatorului.
 4. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de conturi. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora, din urma.
 5. Utilizatorul este singura persoana autorizata sa utilizeze contul sau, fiind unica parte responsabila pentru mentinerea confidentialitatii oricarei parole sau numar de cont furnizat deraletudor.com in vederea accesarii serviciilor. 
 6. Utilizatorul este unica parte responsabila pentru toate activitatile ce se desfasoara din contul si cu parolele sale. raletudor.com nu detine controlul asupra utilizarii conturilor si isi declina orice responsabilitate fata de activitatile derivate in urma utilizarilor sale. In cazul existentei unor suspiciuni fata de utilizarea neautorizata din partea unor terti ale parolelor sau conturilor, precum si indicii asupra oricaror incalcari ale sistemelor de securitate, utilizatorul isi asuma obligatia de a notifica de indata raletudor.com despre aceste aspecte. 


Plata si Facturarea

Preturile afisate pe site, la fiecare abonament in parte reprezinta pretul final platit de Utilizator. Preturile unitare afisate pe site pot fi modificate de catre site, fara ca pretul afisat sa reprezinte o oferta unilaterala irevocabila de a contracta.

Plata se poate face online, cu cardul bancar, urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

raletudor.com nu este raspunzator pentru procesarea in mod eronat a platii.

raletudor.com nu este raspunzator pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferit utilizand sistemul de plata cu cardul.

Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi transmisa pe adresa de email introdusa la momentul achizitiei. 

 

Securitatea

Nu este permisa utilizarea site-ului in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. 

Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest Site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta sectiune va fi raportata autoritatilor competente, potrivit prevederilor legale aplicabile, in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza site.

Sunt interzise in mod nelimitativ urmatoarele activitati desfasurate prin intermediul site-ului:

 1. defaimarea, abuzul, hartuirea, urmarirea, amenintarea, lezarea sau incalcarea drepturilor (inclusiv, dar fara a se limita la, drepturile de proprietate intelectuala) a altor persoane;
 2. publicarea, incarcarea, distribuirea sau diseminarea oricarui continut cu caracter obscen, defaimator sau ilicit;
 3. utilizarea site-ului in scopuri care contravin reglementarilor legale, precum si in orice alt scop care exceda celui stabilit prin acesti Termeni si Conditii;
 4. publicarea unor fisiere sau a altor tipuri de materiale informatice care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge sau de a afecta orice sistem sau informatie;
 5. promovarea oricaror chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau corespondenta tip „chain letter”;
 6. publicarea aceluiasi continut in mod repetat (spamming);
 7. restrictionarea sau obstructionarea utilizarii site-ului de catre orice alte persoane. 
 8. Insinuarea sau afirmarea faptului ca raletudor.com  garanteaza sau sustine in orice mod orice afirmatii pe care le faceti si/sau orice produse sau servicii furnizate prin intermediul site-ului sau in afara acesteia, in lipsa acordului prealabil manifestat in scris de catre raletudor.com 
 9. utilizarea oricaror sisteme manuale sau automatizate in vederea colectarii ilicite de date personale, copierii informatiilor sau al indexarii serviciilor;
 10. atacarea cibernetica a site-ului, a utilizatorilor inscrisi in site, a serverelor si/sau a retelelor aferente;
 11. afectarea sau incalcarea in orice mod a drepturilor si intereselor legitime ale raletudor.com 
 12. incarcarea de material cu continut jignitor, ofensator sau daunator, indecent, denigrator, pornografic, incluzand in mod nerestrictiv continut ce pledeaza in favoarea, instiga sau promoveaza rasismul, intoleranta religioasa, ura sau agresiunea fizica impotriva altor indivizi sau grupuri de persoane;
 13. publicarea de continut sau furnizarea accesului la continuturi ce exploateaza minorii in mod abuziv, violent sau sexual;

raletudor.com isi rezerva dreptul unilateral de a indeparta orice continut ce contravine acestor prevederi, precum si de a bloca accesul la site, respectiv de a refuza prestarea Serviciilor catre persoanele care nu respecta prevederile acestor Termeni si Conditii. Blocarea accesului la site si prestarea Serviciilor vor fi precedate de o notificare din partea raletudor.com.

De asemenea, raletudor.com isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva tuturor persoanelor ce sunt vinovate de cauzarea oricaror prejudicii raletudor.com, prin incalcarea obligatiilor cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

Prejudicii de Imagine provocat site-ului raletudor.com 

 Orice prejudiciu de imagine provocat site-ului, prin publicarea unor afirmatii defaimatoare, false sau care nu au fost dovdedinte in mod obiectiv la adresa site-ului in orice mod (inclusiv platforme de social media precum dar fara a se limita la Facebook si Instragram) va atrage raspunderea civila a persoanelor responsabile, inclusiv obligatia de a acoperi toate costurile generate pentru inlaturarea prejudiciului, angajarea de avocati, executori judecatoresti, notificarea persoanelor sau orice alt astfel de cost.

raletudor.com doreste cenzurare opiniilor utilizatorilor sai daca acestea reprezinta o recenzie obiectiva si argumentata.

Reziliere

Prezentului Contract va intra in vigoare la data finalizarii introducerii datelor necesare pentru deschiderea contului si va continua pana cand va fi incetat de raletudor.com  sau de dumneavoastra, conform prevederilor de mai jos.

Puteti sa incetati utilizarea Serviciilor noastre prin trimiterea unei notificari prealabile cu termen de 30 de zile, anterior datei incetarii efective.

Putem inceta utilizarea de catre Dumneavoastra a oricarui Serviciu cu o notificare prealabila cu 30 de zile.

Putem suspenda sau rezilia prezentilor Termeni si Conditii daca stabilim ca:

 1. ati incalcat in mod semnificativ sau in mod repetat prevederile lor si nu ati reusit sa remediati incalcarea in termen de 7 zile de la primirea notificarii transmise de raletudor.com  in acest sens;
 2. contul Dumneavoastra este utilizat pentru activitati inselatoare sau frauduloase sau ilegale;

Va vom notifica cu promptitudine cu privire la orice astfel de reziliere sau suspendare prin e-mail sau mijloace similare care v-au fost trimise individual, indicand motivul si orice optiuni de recurs, cu exceptia cazului in care avem motive sa credem ca furnizarea acestor informatii va impiedica investigarea sau prevenirea activitatilor inselatoare, frauduloase sau ilegale.

Incetarea sau suspendarea serviciului nu va avea ca efect stingerea obligatiilor scadente ale dumneavoastra, prezentele prevederi avand aplicabilitate si pentru viitor.

Raspundere si Limitari

raletudor.com nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii sau de orice alta natura) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor sau continuturilor incluse sau absente pe site sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a site-ului.

raletudor.com nu va fi responsabil pentru nici o dauna adusa calculatorului pe care il utilizati pentru accesarea site-ului sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

raletudor.com  nu este responsabil pentru niciun castig sau pierdere suferite in urma aplicarii principiilor prezentate in oricare dintre produsele furnizate. Orice profit sau pierdere este 100% responsabilitatea Utilizatorului.

Produsele comercializate de raletudor.com  nu contin sfaturi financiare sau legale, ci recomandari. Orice informatie prezentata in programe sau in orice alt produs marca raletudor.com  trebuie verificata de o persoana autorizata.

Fiecare Utilizator care achizitioneaza un produs raletudor.com, poate avea acces la acel produs de pe un singur cont.

Daca Utilizatorul divulga continutul produselor raletudor.com  altor persoane, acesta isi va pierde dreptul de a accesa continutul produselor, fara a fi eligibil pentru rambursarea sumei platite.

raletudor.com  nu este parte a site-ului Facebook (Meta) si nu are nicio legatura cu Facebook Inc, Meta Inc. sau Meta Platforms Inc. Acest website nu este recomandat de Facebook (Meta) in niciun fel. Meta si Facebook sunt marci inregistrate ale Facebook, Inc. respectic Meta Platforms, Inc. 

Reclamatii

Pentru orice cererii, sugestii, intrebari si reclamatii cu privire la site va rugam sa ne trimiteti un email la adresa [email protected]

Orice reclamatie va fi solutionata, intr-un termen de maxim 30 de zile. Lipsa unui raspuns nu angajeaza sub nicio forma raspunderea juridica de orice natura a site-ului.

 Sunteti de acord sa nu faceti publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Proprietate intelectuala

Continutul prezentului site inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, material video, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe site si sunt proprietatea exclusiva a raletudor.com. 

Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site fara permisiunea expresa acordata in scris de catre  raletudor.com 

Prin plata aferenta inscrierii la un curs sau alt serviuciu oferit de raletudor.com  nu achizitionati dreptul de proprietate asupra acestora; dreptul de proprietate si drepturile de autor ale cursului raman in exclusivitate ale raletudor.com .

Nu aveti dreptul sa utilizati  cursul si / sau materialele aferente cursului in scopuri comerciale. Sunteti obligat sa nu utilizati cursul in scopuri ilegale, ilicite sau imorale.

Orice utilizare ilegala a cursurilor comercializate pe site-ul raletudor.com  poate conduce la proceduri civile sau penale, judiciare sau extrajudiciare, prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteti obligat sa despagubiti raletudor.com  de orice daune care decurg din incalcarea obligatiilor mentionate anterior sau care decurg din incalcarea drepturilor proprii sau ale tertilor; inclusiv pierderile economice si alte astfel de consecinte. Trebuie sa despagubiti raletudor.com  de orice pretentii ale unor terte parti care decurg din astfel de incalcari.

Relatia Partilor

Dumneavoastra si raletudor.com suntem contractanti independenti si nimic din prezentul Contract nu va fi interpretat in sensul de a crea un parteneriat, o asociere in participatie, o agentie, o franciza, un reprezentant de vanzari sau o relatie de munca intre parti. Nu veti avea autoritatea de a face sau accepta oferte sau declaratii in numele nostru. Nu veti face nici o declaratie, fie pe site-ul dumneavoastra sau in alt mod, care ar contrazice nimic in aceasta sectiune.

Publicitatea si continutul furnizat de terti

Parti ale continutului site-ului pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. raletudor.com   nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, raletudor.com  nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din site.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 15 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre raletudor.com  si Dumneavoastra in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente.

raletudor.com, partenerii si afiliatii sai nu sunt un consultanti financiari, consultanti de afaceri, analisti sau consilieri. Toate articolele, materialele, informatiile si/sau orice alte date disponibile pe raletudor.com  au scop exclusiv educativ sau informativ, nu sunt si nu pot fi considerate recomandari de cumparare/vanzare a unui anumit produs fizic, nu reprezinta si nu trebuie tratate ca indicatii sau sfaturi privind strategii.

Toate informatiile transmise prin newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alte produse sau servicii care sunt realizate sau puse la dispozitie de raletudor.com  nu reprezinta activitate de consultanta de afaceri, finaciara, fiscala sau de investitii si nu poate angaja sub nicio forma si in fata niciunei persoane fizice sau juridice ori autoritatilor raspunderea raletudor.com.

Dispozitii finale

raletudor.com  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. In acest sens, aceste conditii se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse acestor Termeni si Conditii puteti inceta utilizarea site-ului, iar, daca aveti un cont de utilizator deschis in site il puteti sterge. Continuarea utilizarii contului valoreaza dupa 30 de zile de la publicarea modificarilor reprezinta acceptul dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor.

Continuarea accesarii si/sau utilizarii site-ului si a Serviciilor acesteia este considerat acordul dumneavoastra cu privire la orice modificare.