Cum să ai încredere în tine | Program desfășurat în timp real

Unu program de 21 de zile desfășurat în timp real, pe Telegram, menit să te facă să ai încredere în propria ta persoană. 

'Cum sa am mai multa incredere in mine?' este, cred, intrebarea cea mai intalnita din cadrul Q&A-urilor, dar si din inboxul meu. Cu toate acestea, niciodata nu am simtit ca am oferit un raspuns complet (pana acum), pentru ca, de fapt, mi-ar lua zile intregi sa explic CUM.

M-am gandit, asadar, sa creez un program care sa contina activitatile care m-au ajutat cel mai mult atat pe mine, cat si pe clientii mei particulari de la sedintele de coaching. Sunt metode deja demonstrate, deci tu te vei bucura de rezultate cat se poate de frumoase!


Ce presupune acest program?

  • Descoperi de unde vin limitarile, dar si cum sa treci peste acestea. 
  • Afli care este sursa provocarilor si de ce nu ai, de fapt, incredere in tine.
  • Descoperi pasii necesari pentru a ajunge sa ai incredere in tine.
  • Ajungi, in cele din urma, sa detii toate instrumentele necesare increderii in propria persoana.
  • Metodele aflate in aceste 21 de zile le poti folosi de acum inainte pentru tot restul vietii tale.
  • Poti relua aceste exercitii o data la cateva luni pentru o crestere continua. 

Programul este unul practic, astfel incat, la finalul celor 21 de zile, tu vei fi mai aproape de potentialul tau.

Cum?
Programul se desfasoara pe Telegram, unde eu, personal, trimit mesaje cu sarcini zilnice, unde explic sarcinile respective.

De asemenea, va exista si un chat cu toti participantii programului, unde ne putem incuraja reciproc, unde cerem lamuriri daca simtim nevoia, impartasim din reusitele nostre si ne incurajam reciproc.

💸 OFERTA E VALABILĂ PÂNĂ LA LANSAREA OFICIALĂ.

⏳ÎNSCRIERILE SE ÎNCHEIE PE 22 IANUARIE 2022.

Ce spun participantii sesiunilor trecute:

Bună Ești minunată și taskurile îți dau de gândit când le scrii. Pe mine m-ai făcut să îmi pun întrebări la care nu m-am gândit în trecut și overall m-a ajutat să lucrez la anumite părți din mine (la unele nici nu conștientizam că e de lucru). Îți mulțumesc pentru că faci ceea ce faci și mulțumesc pentru această experiență ❤️ sunt foarte fericită că te-am descoperit pe instagram și te apreciez ! Keep up the good work 😁✨❤️❤️❤️

Adeane G.

Bună Rale, astăzi am terminat programul de 21 de zile pentru încredere în tine și vreau să îți mulțumesc din toată inima pentru el și pentru tot ceea ce faci pentru mine. De când te urmăresc și de când îți cumpăr programele, viața mea s-a schimbat extraordinar de mult în bine, nu îmi mai este frică de nimic, sunt pregătit să mă confrunt cu orice problemă pe care o am și toate astea cu ajutorul tău. Îți mulțumesc enorm de mult pentru tot ceea ce faci, nu pot exprima în cuvinte recunoștința pe care o simt față de ajutorul tău. Ești un om extraordinar și sincer încă nu înțeleg cum oamenii care te urmăresc pot să nu cumpere aceste programe, sincer am încercat peste 3 persoane care să încerce să mă ajute, dar niciunul nu m-a ajutat așa cum ai facut-o tu. MULȚUMESC ENORM CĂ EXIȘTI, OAMENII CA TINE FAC O LUME MAI BUNĂ!!!! Îți urez o zi muninată în continuare.

Cezar S.

Un program foarte bun, mă scoate din zona de confort, aflu chestii despre mine pe care nu le știam înainte și în plus înainte de acest program îmi era foarte greu să vorbesc despre mine și sa spun ce simt, indiferent ca erau prieteni, grupuri sau familie. Mă bucur că am achiziționat programul. De asta îmi doresc să merg mai departe și să achiziționez și programul " mai abundent" 😁

Buda A.

❤️ ultima zi a fost un exercitiu de imaginatie ft bun si o sa incerc sa il fac in fiecare zi, sa imi intre in rutina cumva, cand l-am facut am simtit o bucurie efectiv asa ca si cum eram intr-un loc in care trebuia sa fiu, mental a fost placut!

Sidonia B.

E un program foarte bun, dar nu se termină aici pentru mine, în fiecare zi trebuie să lucrez la caracteristicile care mă fac persoana plină de încredere. Mă bucur că ne-ai ajutat să facem primi cei mai importanți pași spre încrederea noastră. 🤗

Adrian B.

Hei si eu am terminat! Eu am facut si programul “Mai abundent in 31 de zile” care m-a ajutat foarte mult, iar acest program m-a ajutat sa pun “ ciresica de pe tort” ❤️. Stiu foarte bine cum vreau sa arate viata mea ideala, asa ca nu mai e timp de ganduri negative. Cand ai un program full, fara timpi morti, nu prea iti mai sta capu la toate gandurile negative, fara de folos 😅. Multumesc pentru tot ❤️

Andreea A.

€75